Trimester 3. Susah tidur malam.

Ada tips tak untuk tidur malam? Saya malam berjaga siang qada tidur. Dah try siang tak tidur. Tapi malam tetap tak boleh tidur. Akhirnya jadi sakit kepala.

4 Balas

sma la mlm xdpt tido..35minggu dah..siang nk tido xdpt..tnggl dgn mertua hbis kena bebel..mertua x hbs2 sruh msk,cuci kain apa smua..x larat bwa prut buat krja tp trpksa..tkut kena lempar pinggan lg🤣

1mo ago

dah cuba sis..cuma dah prnh dilempar penyapu,pinggan msa tidur siang..hnya mampu brsbar..trlalu mkn hati..tekanan dah sis..skg msih follow up bhgian psikologi..huhu