Trimester 3. Susah tidur malam.

Ada tips tak untuk tidur malam? Saya malam berjaga siang qada tidur. Dah try siang tak tidur. Tapi malam tetap tak boleh tidur. Akhirnya jadi sakit kepala.

4 Balas

normal mummy. bdn tgh latih sbb nnt baby kluar awak nk tido mlm mmg x dpt dah. 1-2 jam je kena bangun sbb asyik nk susu. x susukan kerap nnt kuning naik. mgkin mummy sejam sebelum nk tido jgn main fon dah. tutup tv ape sume n cuba je tutup mata. psg bunyi2 rileks or ayat quran ke. before tido mandi air panas n minum susu panas. cubalah buat dlm bbrpa hari kot menjadi kan

2mo ago

Biasa pukul 10 dah tidur. Then dapat tidur sejam takpun kurang. Terjaga terus tak boleh tidur sampai subuh 🥲

sma la mlm xdpt tido..35minggu dah..siang nk tido xdpt..tnggl dgn mertua hbis kena bebel..mertua x hbs2 sruh msk,cuci kain apa smua..x larat bwa prut buat krja tp trpksa..tkut kena lempar pinggan lg🤣

1mo ago

dah cuba sis..cuma dah prnh dilempar penyapu,pinggan msa tidur siang..hnya mampu brsbar..trlalu mkn hati..tekanan dah sis..skg msih follow up bhgian psikologi..huhu

cuba makan calcium atau minum susu sebelum tidur malam tu sis. saya pun akan terjaga malam² sbb sakit badan atau nak ke tandas. 37 weeks jugak ni haha

sama sya smpai jm 11-12 x dpt tdr lpstu tdr nnti tebangun" pusing kiri knn x selsa sya 35w skg

1mo ago

hehehe sya jenia x tdr siang plk cuma baring" rehat ja la