Tips untuk berhenti menyusu badan

Ada tips tak macam mana nak stop breast feeding? Susu saya kurang, and sekarang anak saya dah 1y7m.

3 Balas

nak stop terkejut mmg xblh.. dan nk stop time mlm nk tdo pon amek masa...mcm ank sy skrg ni siang bila dia mintak..delay2 kan..ckp jap lg...nk buat kje kjp...offer air lain dlu...

11mo ago

kalau ank dlu sy ajar hari ni boleh....esok xboleh....selang2 shari...lps da ok selang shari² selang 2hari pulak...tp masa tu anak dah 2y6m..dah phm...ni kecik lg makan masa jgk tu rasanya

try alih perhatian dia