Taknak menyusu badan

Salam macam mana cara untuk anak memyusu badan semula? Sebab haritu puting kedua2 breadt saya luka sbb salah lekapan so saya kena pam susu and bagi dlm botol. Tapi lepas puting saya dah okay anak tak nak menyusu direct feeding lagi..ada yang boleh bagi tips tak? #SeriusTanya #bantujawab

2 Balas

kalau bby msih kecik dlm hari..try buat skin to skin ..in shaa Allah lepas tu bby ok..just try n error