tips untuk kencing kotor ?

ada tips tak kencing kotor 🥹🥹 dan hari hari sakit kepala . normal ke tiap hari sakit kepala . sebelum ni saya tak ada alahan apa apa. #kencingkotor

4 Balas

tips yg sy amalkan dri dulu adalah minum air limau atau lemon tanpa gula,kalau guna lemon perah satu biji tu,kalau guna limau kasturi biasa sy guna 6 biji untuk satu cawan,minum bagi habis,lepastu sambung minum air kosong sampai rasa nak terkencing,bila jadi kat sy,biasa selepas 5 minit minum air limau kencing terus lancar dan x sakit dah..InshaAllah boleh cuba,tips ni sy dpt dri DR jugak..

Kalau sakit kepala mungkin sbb pregnant baby boy,artikel yg saya baca hormon utk baby boy tu akan buat kan mommy sakit kepala,sy ari2 sakit kepala,bila scan betul baby boy.Boleh jugak try supplement magnesium boleh beli kat farmasi

3mo ago

Boleh tngk contoh

Saya pun baru je detect kena kencing kotor, doktor bagi antibiotik sebab ada keputihan yang banyak. Kena banyakkan minum air kosong / boleh minum air barli

Minum air kosong byk / air barli