minum air untuk anak

Ada tips supaya anak kuat atau suka minum air kosong?

2 Balas

Slalu bawa air kosong if nk keluar rumah..ank sy bila minum air manis kt kedai mkn ke..msuk kereta mesti cari air kosong jga😘

4y ago

Anak saya mmg dri kecik lgi suka minun air. kemana saja msti ada air Klau di kdai mkn bru jga minum ai manis.actually,bgus budak suka minum air.Bdk sya mcm time dia kena chicken pox umr 6 bln.Dia kuat minun air jga tu lah ada cpat skit smbuh.

Sy guna shrink je..paksa minum tiap jam..beli yg 20ml pye kat farmasi..kehuli hilir bwk shrink..2 mggu skali beli..

4y ago

😊👍..sy cite kat doktor pon doktor gelak..dia ckp bagus cm tu, paksa je.. hehe