sy kena scabbies (kudis buta)

ada tips n hilangkan ? sy dah jumpa doc . dia bg ubat mkn , sapu siang , sapu mlm dan sabun . semua tu dah habis guna . bdn masih gatal . sy dah try sapu manjakani , mandi air semambu campur sireh . sy pun dah pakai ubat farmasi tu . masih gatal . sy belum rasa nk serah diri sbb baby is okay je . #37weeks

sy kena scabbies (kudis buta)
22 Balas

Ada bela kucing ke sis? Ada letak ubat kutu dkt kucing? Sbb sy kena serangan kutu kucing lepas letak ubat kutu dkt kucing. Dia dh xmaw kucing, dia mai gigit manusia plak. Mmg gatal2 cmni la... Smpai berparut.

4y ago

Nasihat saya better jaga kebersihan kucing... Dan kalau nak jimat bawak je pegi vet government... Ambil injection kutu...injection kutu dia skali dgn cacing so easy dan murah... Sbb saya pun bawak kucing saya semua pegi government vet je...😊 Alhamdulillah...terus kan selamatkan kucing2 yg terbiar...im proud of u sis... 😊