sy kena scabbies (kudis buta)

ada tips n hilangkan ? sy dah jumpa doc . dia bg ubat mkn , sapu siang , sapu mlm dan sabun . semua tu dah habis guna . bdn masih gatal . sy dah try sapu manjakani , mandi air semambu campur sireh . sy pun dah pakai ubat farmasi tu . masih gatal . sy belum rasa nk serah diri sbb baby is okay je . #37weeks

sy kena scabbies (kudis buta)
22 Balas

sy pun kena mcm ni tp x la teruk mcm sis.. n x gatal cuma tumbuh bintik2 merah banyak kat badan