Nak tnya ada tahu untuk kuatkan rahim yg kerap gugur

Ada tak yg tahu untuk kuat rahim . Yg kerap gugur 🥲 ..

16 Balas

suami isteri kena jmpa doktor. insyallah ada cara pnyelesaian dia.

Sya gugur bkn sbb sperma atau pun rahim tp d sbbkn angkat berat..

11mo ago

Aamin In Sha Allah. Sesekali cuba ikhtiar bangun malam tahajud minta pada Allah swt. Saya buat dulu selalu doa tknk ditarik rezeki anak, kandungan sebelum ni gugur & ectopic. Alhamdulillah sebulan kemudian pregnant sampai skrg dah nk masuk 3rd trimester. Skrg pun kerap juga doa dijaga kandungan sampai melahirkan

Sama la kita sis dah 3 kali keguguran.. Dah rasa give up dah..

11mo ago

insya allah kita doakn yg baik² je .. lmbt atau cpat allah akn bgi amanah untuk kita .. tipu la sye tak sdih tpy sntiasa pikirkan yg positif blum masa nya saja .. yg pnting kita nikmati sja dlu masa brdua dngn suami. 🥰🥰🥰

sis awk dah berapa kali gugur?

11mo ago

Tengah pregnant boleh urut jugak ye?

jumpa doktor

susu Efferty

11mo ago

kwn saya ada jual..dulu lepas gugur sy minum susu tu.. Allahmdulillah cepat lekat balik