Baby kedua setelah gugur yg pertama

Saya hamil baby kedua setelah gugur Nov lepas.. boleh share tips utk vitamin selain folic acid. Utk kuatkan rahim dan kandungan? Dan apa tips pemakanan

1 Balas

ubt kuatkan rahim x perlu kalau xde bleeding. and xboleh beli dkt luar without doctor consent. mkn folic acid je dh ckup. kalau perlu ubat lain nnti masa jumpa doctor, dia akn bagi. kalau doctor x bagi makna nya awk x perlu kan lain3 ubt tu dan jgn memandai2 beli sendiri dkt luar x kira la dkt farmasi ke kedai jamu ke fb ke tiktok ke nak3 lagi yg x diiktiraf mcm jus tah pape yg ade dkt pasaran skng ni. sbb bila u mengandung u xboleh mkn ubt or supplement sebarangan without doctor consent. cuma u perlu byk rehat. jgn having sex dulu utk 1st trim. kalau bleeding terus pegi hospital, xperlu dh nk tanya dkt sosmed, x kira byk ke sikit.