Hb low.......

Ada tak yg sma hb low smpai 34 weeks ni hb kiter 9 jer tk naik naik bdn jd lemah tk bermaya dh tkthu la mmpo ke tak nk normal nt🥺

3 Balas

cuba amalkan mnum susu kambing.. sy mnum susu kambing jenama Lazz.. alhamdulillah getting better my hb.. skrg dh dpt 11.5 after consume hampir 2 kotak susu kambing. jgn lupa ambik vit c jgk. mkn jgk buah² tinggi vit c like oren and jambu batu. absolutely helps a lot. vit c mempercepatkan penyerapan iron dlm darah.

sy 33w hb 9 jugak. sbb sy tak makan ubat langsung. check up 34w dh naik jdi 10.8 . pelik jgk sbb sy memang tak ambik apa2 jenis ubat langsung. sy minum susu lembu full cream yarra je setiap hari. so sy rasa sbb susu tu la HB sy naik.

7mo ago

Semalam checkup hb dh 10.8 tpi tk beli pon susu tu ubat pon tk mkn dia naik sndiri jugak.lega sikit lau 9 jer

try minum jus delima n jmbu batu dri amway..sy mse 30week...hb drop 9.5.... minum too trus naik 13.5...

7mo ago

mgkn jgk vit awk mkn x ngam....