Assalamualaikum gdmorning mommy2 semuaa

Ada tak yg rsa sma mcm saya , klau mlm msti kepala saya sakit , sakitnyaa mcm nak cucuk2 ja kepala ni , husb tlng urut pun still skit , daa seminggu tk ckup tdur sbb kepala ni sakit sgt , saya skrang tgh pregnant 36w5d

2 Balas

sy ade jugak cmtu, husvand picit pun ade masa x rasa ape dah. telan pcm pun x tahan, last2 mandi lama2,syampu sambil urut kepala,xmenjadi dgn tgn sendiri,suh suami urut2kan.siap mndi sapu myk cap kapak kt kepala,belakang tengkuk, ok la sket

5y ago

Saya daa seminggu kena mcm ni , nak tdur pun tkbole ,

Sama la mcm sy.. Wktu siang ok je tp msk mlm je kpla skit sgt2.. Slalu terjaga masa tdo sbb kpla berdenyut.. Slalu letak mnyk angin je..