Assalamualaikum momy2 semuaa

Kepala saya sakit daa seminggu , siang tk rasa sakit sgt tpi mlm sakit smpai tkbole tidur , ade tk momy2 yg pernah rasa mcm saya rasa skrang ni?

1 Balas

saya sakit kepala..tp blh tidur..keadaan sunyi,ttp lampu..kalau bising..lampu x ttp..lagi skt kepala sy.

5y ago

awk minum hot coklat cadbury,ms sy awal prgnt dlm 13week..sy skt kepala..,blh tdo..lps tu..doc suruh mnm air tu..buat pns²..mnm..sebelom nk tdo..menjadi..atau pon mnm teh ahmad..sy mnm hot coklat..ok.