Unexpected pregnant

Ada tak yg mcm saya..anak baru 10 bulan..dah pregnant anak kedua..sya merancang tp xtau mcm mna boleh sangkut..tak tau nak respon mcm mna..kdg redha..tp kdg stress pun ada..tak sempat rehat lagi,dah pregnant..ingatkan plan nak mgandung lepas 2 tahun or bila kewangan dah stabil,tpiii hmmm ..risau tak dapat pnuhi keperluan anak2..rsau xdpt bagi khidupan yg selesa utk diorang..risau sgt2..ada tak yg boleh share pgalaman or nasihat..harap ada yg boleh bagi kata2 smgat supaya sy semangat balik..thank u

1 Balas

setiap ank ade rezekinya... dan susunan Allah adlh yg terbaik