selalu sakit gigi walaupun dah letak ubat sakit gigi

ada tak yg mcm saya dah letak ubat pun masih sakit gigi..skrng ni gigi bhgian dpn pulak sakit.taktau knp tiba"rasa isi atas gigi dpn ni mmbengkak..ke saya kurng kalsium..susah sngt nak tido..sakit dia rasa nak nangis

5 Balas

saya pun macam tu jugak haritu sis.. perih nak makan dibuatnyaaa.. nk tido pun susah kadang2 ..kalau sis ok dengan petua saya nii sis boleh lah Cuba ye.cuba ambil panadol 1biji astu mkn cam biasa.. panadol boleh je ibu hamil ambik... asalkan sis xda alahan ubat apa2...and boleh jugak kumur dengan Air garam dengn Bacaan al fatihah.. mintak allah sembuhkan sakit sis. ..insyaallah walaupun x sepenuhnya hilang sakit tuu adalah jugak slow2 dia akan menghilang.. insyaallah yee.. kandungan saya sekarang dah 30minggu... saya sakit gigi dari First trismeter sampai Second nii.. harap2 xda lah sakit lagii...