Hi...

Sy dah 2/3 minggu sakit gigi.. dah 2x pergi dentist & cabut gigi. Sepanjang sakit gigi boleh dikatakan tiap² malam sy makan ubat tahan sakit. Hari ni baru saya dapat tahu saya positif hamil. Adakah ubat & rawatan gigi saya sebelum nie merbahaya pda janin sy? Untuk pengetahuan, skrg pun sy still rasa sakit gigi lagi.

1 Balas

Klu boleh elakkn mkn ubt...Cuba Pn guna alternatif Len...mcm kumur2 dgn air grm smbil bselawat