Sakit Gusi

Beranak 3 bulan yang lepas. Tiba-tiba hari ni masa mommy nak gosok gigi, rasa sakit ya ampun. Setiap helai berus gigi tu rasa macam jarum bila terkena gusi (berus gigi memang dari dulu pakai extra soft). Help me! Nak buat apa ni?? Perlu jaga makan / tukar ubat gigi / jumpa doktor gigi? First time ada sakit gusi #bantujawab #firstmom #breastfeeding

1 Balas

better jumpa doc dptkn rwatan.mg cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin