Public Transport Ke Tempat Kerja

Hi. Ada tak yang senasib macam saya naik public transport lrt/mrt/bas ketika hamil ni. Perjalanan sejam 20 minit. Kerja dari pukul 9-7pm. Ada kesan tak pada kandungan kalau kerja sibuk tambahan naik public transport? Boleh share pengalaman? Ni 1st pregnancy sy, risau kalau ada risiko. Saya selalu letih dan pening. Terima kasih.

1 Balas

Pening tu sy boleh bygkn, stndby gula halls lemon,sedap berangin &masam, minyak angin skli sllu sy akn spu blkng leher bia berangin