Nak buka buku pink boleh ke KK yg plg dekat dgn rumah?

Cth sy di USJ19 tapi KK plg dkt dgn sy Batu 13 Puchong. Tak sampai 3km. Igt nak buka situ sbb transport takda so senang nak gerak naik grab or public transport. Tapi diorang accept tak? Dah cuba call KK situ susah betul nak angkat 😅

2 Balas

Kalau di N9 , mmg KK cover area berdekatan dgn rumah. tp kalau rumah sempadan kawasan ni, better call klinik dulu

3y ago

Alhamdulillah dah set appointment dgn KK tu 😊

Puan boleh try booking kt Mysejahtera puan. Quemed tu try mna kk plg dkt dgn rumah awak.