menangis

Ada tak yang sama macam saya , masa pregnant ni kuat menangis . Rasa semua benda sedih sangat

93 Balas

samalaa sis.. sye nak tidur malam tngok muka suami tngah tido pon dah boleh nangis.. tak tahu laa kenapa.. hahaha..

sy pun..bole di katakan setiap minggu akn nganis..now dh bersalin..allhamdulilah..hrp bany x kuat nganis laa hehe

Sya lain pregnant kali nie tegas....anak² pun takut...pregnant yg dulu jee kuat sentap...lahir baby girl😊

Ye betul sgttt. Exactly sama mcm sy. Cpt je airmata ni ngalir. Sblm pregnant x mcm ni pun. Pelikk 😅

Memang masa pregnant emosi tak stabil dan terlebih sensitif. Maklum la hormon ibu mengandung macam tu.

Emosi kita time preggy kurang stabil kan. Sy dlu anak pertama. 3 bulan pertama memang mudah touching.

Sye sis.. Sjk dh msuk 15 week ari tu.. xblh slh sikit hati tisu.. mgkin pembwakan bby kot...😂😂

tak dapat yg mengidam cepat je air mata tumpah. haih. tengok kucing sakit pun boleh nangis😣

Saya pun😭.. Masak nasi goreng ngn cekodok pon .. Klau x jadi sedih sesangat rasa.😭😭😭

Sy msa prgnant ank ke 2..kuat sgt mngs..bila dh kuar c kck tu.. Die lak skng kuat ngs hahaha..