menangis

Ada tak yang sama macam saya , masa pregnant ni kuat menangis . Rasa semua benda sedih sangat

93 Balas

Sama. Sy bukan jenis sentap tapi menangis sbb ingat bnd2 lama, rindu mak ayah, yg mcm tu hehe

samalah sis . pregnant ni emosi selalu terganggu. kadang3 benda kecik pun nk nangis 😂😂

Saya masa anak first kuat nanges...yg second ni kuat gelak pulak...apa kena ntah😂😂

Mcm sy kena sekarang ni benda kecik je die punya menangis mcm kena dera je.. hahahaa

Saya pun macamtu , kadang benda tak seberapa pun tapi dia punya sedih tak terkira

Jgn bnyk sedih2 momy..nti effect baby..sbb nti die tido pun mgigau die mngis..

Huhu.. samalahh kita.. benda yang tak ada kaitan pun, nak nangiss.. huuu😂

Aah...sama la kita..sensitif sgt²..tgk kucing mintak makan pun bole sayu..

Saya sis hari hari nangis , rasa sensetif padahal benda takde apa pun 😅

Samaaaa...tgok movie ke apa yg sedih2...mula lah nk lap airmata dh😅