Muntah ketika gosok gigi

Ada tak yang sama macam saya? Alahan nya tiap kali nak gosok gigi akan muntah. Penat sangat. Sakit juga. Sekarang 11 weeks. Start 9 weeks jadi macam tu. Apa solution ye? Takkan tak gosok gigi. Tak selesa kalau tak gosok.

22 Balas

bab gosok gigi ni yang struggle. tak gosok rasa tak boleh. nak gosok kerja nak muntah. dari biasa gosok dalam bilik air tukar gosok dekat luar di sinki ja. pun tak boleh nak muntah juga. tahan nafas gosok laju laju sebelum muntah. itupun lepas gosok bau ubat gigi tu still loya nak muntah. bila teringat masa tu aduh macam nak menangis even nak gosok gigi je pun 😁