Muntah ketika gosok gigi

Ada tak yang sama macam saya? Alahan nya tiap kali nak gosok gigi akan muntah. Penat sangat. Sakit juga. Sekarang 11 weeks. Start 9 weeks jadi macam tu. Apa solution ye? Takkan tak gosok gigi. Tak selesa kalau tak gosok.

22 Balas

Saya pon sama gak. Baru 11 minggu tapi mmg kalau lepas gosok gg akan muntah 😂 tapi yang dasyatnya even dah berjam jam makan pon tetap akan muntah bila gosok gigi. So bertahan je sis. Selagi ada rasa semua tu insyaAllah keadaan baby sihat doc kata 💜 just bila makan tu jangan amik portion banyak sangat sebab akan lagi banyak effect muntah tu. Sebab time mengandung kena makan sikit sikit tapi kenyang .