Muntah ketika gosok gigi

Ada tak yang sama macam saya? Alahan nya tiap kali nak gosok gigi akan muntah. Penat sangat. Sakit juga. Sekarang 11 weeks. Start 9 weeks jadi macam tu. Apa solution ye? Takkan tak gosok gigi. Tak selesa kalau tak gosok.

22 Balas

adoi sy juga MCM tu dari anak pertama Smpai skrg SMA juga masih muntah Time berus gigi tu🤮bukan sbb bau ubat gigi..KLU sy berus gigi d ujung gigi atau berus lidah confirm akan muntah padahal x kasar sy berus😭