Muntah ketika gosok gigi

Ada tak yang sama macam saya? Alahan nya tiap kali nak gosok gigi akan muntah. Penat sangat. Sakit juga. Sekarang 11 weeks. Start 9 weeks jadi macam tu. Apa solution ye? Takkan tak gosok gigi. Tak selesa kalau tak gosok.

22 Balas

okay ni gosok gigi boleh ejas kot lain. sy ni air pun xboleh. bilik air jauh sekali nak gi. swmoga cepat berakhir taktahu nak lawan macam mana dah. macam2 gaya erk

2y ago

saya mandi kat luar rumah . memang xboleh masuk langsung. sampai dgr bunyi air dlm bilik air pun xboleh. habis suami n anak pun sy suruh mandi diluar . kesian mereka berdua. alhamdulillah kali semakin baik