Masih Tak Beli Persediaan

Ada Tak Yang Sama, 22weeks Tapi Masih Tak Beli Apa Apa Barang Persediaan Bersalin & Bayi.. Ada Yang Dah Membeli Kaa.. Berapa % Dah Barangan Siap ..

51 Balas

Sya slalu prepare smua brg time masok 30w .. just ready brg utk dkt hospital dgn keluar ward je .. yg selebih nya tu blh je beli selepas bersalin sikit2 .. yg penting brg utk dkt hospital tu .. bag dgn bakul mmg dah ready siap2 nanti just angkat je .. bag utk baju mak dan baby , bakul utk brg2 mkan mcm thermos biskut bagai .. mmg 2 tu je sya bawak dri anak 1st lagi 😂 asal masok 30w mmg brg dah siap dah sbb ada sejarah branak awal so mmg kena prepare awal laa