Assalamualaikum team december. Korang plan nak buat persediaan sambut kelahiran bulan berapa?

Ada tak yang dah beli keperluan untuk sambut baby?

22 Balas

edd saya 2/12.. mostly barang dh lengkap alhamdulillah.. baju bby nb sy bli 7psg lengn pjg n pendek.. pstu beli baju 3-6 jugak.. wet tissue, cot sheet cover, blanket, mittens n booties, topi bby, botol susu, milk collector..saya igt nti dh masuk oct nov nak focus ke brg2 berpntang pulak..oh jgn lupa ubat2 bby jugk.. beli sikit2 sis.. sy lps dpt tw gndre 18weeks terus beli.. brg bby mahal sis.. tp klau dah mula beli sikit2 tk terasa sgt.. abaikan apa org ckp.. sy pun org ckp ank first excited la beli mcm2.. tp sy biar je wt pekak apa org nk komen ngtif.. 🥰 hsbnd pun smngt nk bli brg bby.. alhamdulillah