lambat buka buku pink

Ada tak yang buat buku pink 16@17 mggu dkt sni ? Xkena mara ka ?

27 Balas

Saya nak 18 week tapi belum p kk lg.. Cuma dah p cek kat swasta esok lusa ada temujanji lagi.

Saya bukak buku pink kandungan 3 bln lebih nak masuk 4 bln rilex je,xde plk org nk marah

Sya 20 week pgi buka buku xda kena marah sbb xda tw mngandung tmbhn lgi msa pkp..😊

Saya lambat sis.. 18wks baru buka, doc x marah pon.. Alhamdulillah 🤗🤗

Sy 19 week baru buka pink.. Sbb tak tahu mngandung.. tahu2 dah 19 week

macam saya pernah gugur saya buka buku pink 10 minggu nurse dah marah

Tak kena marah. Sebaik nya buka awal utk pantau kesihatan baby & ibu

Nurse takkan marah pun .. sy buat buku pun dlm 15 week

buka je..sbb klau lmbt buka nnti kna mara gak..

Sy baru buat hari 13 mggu..nurse ckp lewat dah