Lambat buat buku pink

Saya nak tnya .. kalau lambat buka buku pink 5 hari dari 12 minggu kandungan tak apa ke?

5 Balas

Sis pergi je KK .. saya buka buku pink masa 15 minggu. Doc ada bising .. tp sblum ni saya mmng ada rekod pergi klinik swasta.. saya bagi tunjuk scan baby smua. Doc x jdi nak bising sngt. Klau 12 week tu mgkin x bising sngt.

3y ago

Baik .. terima kasih 🥰

kalau kt sini pon nurse ade bunyi kalau buka lambat.. paling lambat 12week.. sbb die nak bagi tarikh scan,minum air gula..tu yg dorg bising tu..

3y ago

Tulah yg risau tu . Hehee tq ta

Saya bukak buku masa 14w sebab lambat call kk utk buat appointment. Tarikh awal semua dah full. Saya risau dah lambat tapi nurse selamba je 😅

3y ago

Hehe alhamdulillah .. lain kk lain nurse kot .. kat tempat saya ni ramai yg cakp nurse bebel kalau lmbt . Tu takut tu .. this is my firstime 😂😂😂

Nurse mungkin akan bising sikit tapi boleh je. Dengan keadaan sekarang ni rasanya semua pun boleh faham banyak kekangan. Moga dipermudahkan😊

3y ago

Aamiin .. terima kasih 🥰

saya buat buku lgi la usia kandungan 16 weeks ke ats alhamdulillah nurse nya okey cuma pesan next time kena lgi awal buat buku pink.