Buka buku pink

ada tak yang buka buku pink kk 7 bulan ? Sebab before this buka buku swasta ja 🥹

2 Balas

blh jak sis,, sy 1st daughter buka d private sja lps pert dh 8 month bru buka d kk,, oky sja,, snng untk sy check kuning baby,, skrg 2nd pregnant dh 6 month dn bru sja dpt buku pink,, sa bru buka juga,, sma juga untk check up kuning baby sbb dkt,, sy check up dkt private and ambil ubat semua,,tapi prlu driving 3-4 jam untk ke private hospital tu,, so ya easy for me klu check up baby kat kk sja,, dkt jak,, ikut cara masing2 sja sis,, mna sis selesa atau mcm mna sis selesa blh sdh... ni cara sy,, sbb berank bukn hal yg remeh,dn bukan semua cara kita sma dngn org,, sy lbih suka mcm ni hehe,, lain crta klu dh tnggu hri bru buka buku d kk kan 😂 7 bln msi oky lagi.. bawa sja buku khwin, details check up sis d privet hospital,, sy d sini mcm tu yg prlu yg baby 2nd ni,, mrka minta tu,, tpi sa msi check up kat private hospital mcm biasa.

Macam mana tu.... Mksdnya sebelum ni checkup swasta pastu baru nak buka buku pink di kk ke? Kenapa baru skrg?