Sejak dah masuk 14 minggu, kerap rasa pening kepala. Kenapa ye?

ada tak yang alami macam saya? saya perasan lepas dah masuk 14 minggu kandungan ni, setiap hari akan rasa pening kepala dan badan rasa letih sangat.. rasa nak tidur je selalu untuk hilangkan rasa pening kepala tu.. ada yang tau tips untum kurangkan rasa pening?

12 Balas

sama mcm saya . bdn kerap lesu and rasa nk demam . slalu tak sdp perut .. dah mkn pun masih lapar teruk . lps tu pening mcm berbintang and peluh sejuk . saya hilangkan dgn mkn coklat bar atau benda yg manis2 bg tenaga