Sejak dah masuk 14 minggu, kerap rasa pening kepala. Kenapa ye?

ada tak yang alami macam saya? saya perasan lepas dah masuk 14 minggu kandungan ni, setiap hari akan rasa pening kepala dan badan rasa letih sangat.. rasa nak tidur je selalu untuk hilangkan rasa pening kepala tu.. ada yang tau tips untum kurangkan rasa pening?

12 Balas

mungkin disebabkan HB . bru2 nie 3 bulan ptama saya okay je dah msuk 4 bulan nie tiba2 kerap pening , lesu dan letih then checkup dgan doc ambil darah ape rupanya HB sye drop tu yg jdi pning smue. mummy2 ade tips tak nak naik Kan HB selain makan syur ape sjak preggy nie sye tak boleh telan syur auto rasa nak muntah.

1y ago

okay baik tq suggestion