Sejak dah masuk 14 minggu, kerap rasa pening kepala. Kenapa ye?

ada tak yang alami macam saya? saya perasan lepas dah masuk 14 minggu kandungan ni, setiap hari akan rasa pening kepala dan badan rasa letih sangat.. rasa nak tidur je selalu untuk hilangkan rasa pening kepala tu.. ada yang tau tips untum kurangkan rasa pening?

12 Balas

x pasti sis.. kdg org kata perubahan hormon.. badan tgh sesuaikn keadaan sbb baby tgh mbesar dlm rahim. sy pun ada sakit kpala klu byk fikir 😅. klu sy kerap baring, rasa bertambah berat kpala dgn badan rasa lemah. maybe faktor umur kot. sis kena cek tekanan darah juga. better refer kt klinik.