Bersalin kembar, normal atau czer?

Saya perlukan pendapat mommies mommies sebab doctor suruh buat pilihan utk bersalin normal atau czer. - 30weeks (Plan delivery on 36weeks) - #firstmom - Twin pregnancy MCDA (1 uri) - GBS positive - Baby position both kepala dah kat bawah Doctor dah explain pro and cons utk deliver czer and normal and minta bincang dengan husband. Kami masih tak boleh nak buat keputusan sebab saya pun tak tahu kemampuan saya utk bersalin normal. #bantujawab

2 Balas

ini memang kena dapatkan nasihat pakar. tal boleh sebarangan.

2w ago

yaa setuju...try normal first ...sec kalau tk dpat jugak baru czer

pilih yg paling kurang risiko for three of you