Bayi 2bulan 8hari demam...

Hi Mommies ! Ada tak tips untuk turunkan suhu badan baby dgn cepat selain jelung badan dia sbb badan still maintain low fever, dah pergi klinik dia dah bg ubat cecair dan ubat yang masuk ikut dubur.. buat masa nie consume yg cecair je.. baby kurang menyusu, asyik tido jek..berak pun kurang.. suhu bdan dia bila monitor 37.1 - 38.2.. fyi, he's my first baby.. learning process for me.. thank you ?

1 Balas

Jerlum dgn air asam jawa. Jgn bedung bby nt panas bby tu x keluar selimut biasa2 je. Kjutkn bby juga bg nyusu.