Tips turun kan panas baby

Ada tak tips turun kan panas baby? dan hilang kan kahak? Baby sy 5bulan.. kalau bnafas dengar bunyi kahak tu .mintak pendapat semua

3 Balas

Dah bawak ke klinik ke puan? Kalau belum boleh bawa ke klinik, setahu saya klinik boleh buang khak bayi. Kalau untuk panas, saya kerap basahkan badan baby dgn towel lembab, basuhkan muka, tgn dan kaki. Lap leher dan ketiak guna towel lembab. Biasa kalau buat cqmtu reda sikit panas nye, tapi kena kerap buat.