Askum sis semua. Minta maaf soalan pelik sikit.

Ada tak sis2 yang puting sebelah normal. Sebelah lagi tak timbul2. Bukan tak timbul, maksudnya macam puting tu bentuk mulut😅. Sebelah ok. Sebelah kanan tu mmg tak mau jadi puting. Dah 3 anak. Tapi baby hisap tetap tak keluar2 jadi puting. Masih juga bentuk mulut munjung.ada belahan. Tu normal ke tu arr😅 Jangan la membenci diri ini ya🙏🏻 persoalan ku.

1 Balas

mungkin inverted nipple/putting tenggelam kot sis

3y ago

Ha ah. Tenggelam. Jeles aku tgk puting makcik2 aku semua elok je sama rata putingnya. Yg aku punya ni pelik sebelah