puting payudara besar sebelah

hi semua saya ada masalah puting payudara besar sebelah jadi anak hanya minum sebelah sahaja yang besar tu anak xnak minum . nak tanye normal ke ?

5 Balas

normal. cuma breast awak akan kekal inbalance la. akan nmpk kecik sebelah besar sebelah. if awak jenis yg tak kisah, xde mslh. if awak xbuat pape dkt breast yg baby tak hisap tu.

Normal.. kdg baby mmg akan ada fav puting dia.. cuma breast sblh lg akan nmpk engorge la

normal