bersalin normal selepas ceaser

ada tak sini yang pernah ceaser berjaya normal anak ke2 ? minta tips doakan juga saya dapat bersalin normal anak ke2 ni anak pertama skrg umo 2tahun 4bulan dan sekarang saya tengah mengandung anak ke2 38minggu

1 Balas

ni dr pengalaman adik & adik ipaq sy. mcm adik sy. 2nd baby dia, dia kena emergency ceaser. dan baby prem. masa pregnant 3rd baby usia baby dia 2tahun++. dia bersalin 3rd baby normal tetapi kena induce ubat. sbb doctor kata air ketuban dia kurang macam adik ipar pula. 1st baby dia ceaser. masa pregnant 2nd baby. 1st baby lebih kurang nak masok 2tahun ++. dia bersalin 2nd baby kena ceaser. sbb doctor kata jarak dekat.