ceasear or normal

salam ade sape2 x pngalaman kt sni anak prtama n ke2 ceaser lpas tu anak ke3 normal????

1 Balas

sy ank prtama czer . tpi ke 2 dgn 3boleh normal . klau sis boleh normal cube lah normal . klau mmg darurat ke xbole jwpn czer la . klau czer lg sis mmg kne ikat peranakn . xboleh ngngd lg.

4y ago

sya Alhamdulillah normal jerr skrg..xde ape2 mslh GDM pun xde ngandung nie...cma mslh nye skrg sya nk brsalin scara normal..klau nk brikat rugi nyee sya lpas nie xleh prgnnt lgi sbb umr sya bru 30...