Baby

Ada tak sini yang anak dah setahun 5bulan tapi masih lagi tak berjalan?

4 Balas

ank adk sy . sethn 5bln tu bru nk blaja tatih sis . jgn risau . kdg faktor bby trlalu tembam . rjin2 pimpin tgn dy brjln setiap ari . bru dy cpt blaja jln n kaki dy kuat .

4y ago

ye . mmg btol ad yg lmbt jln . tu prkara normal . xperlu risau asl kn dy mau brdiri .

Ank sy setahun 9 bln br berani berjalan sendiri..sblm ni dia jln pegang dinding je..

4y ago

🀣🀣

Berbayak kan tatih dia diatas rumput.. insyaallah

4y ago

Insha allah, terima kasih sis 😊😊😊

Anak saya 1 tahun 8 bulan baru pandai berjalan...

4y ago

Alhamdulillah sis...