Tips cepat bukaan

Ada tak sini tips cepat bukaan? ? Dah 2 hari dekat hospital ni, bukaan bru 3cm ? dah balik2 bejalan dan duduk tapak kaki ke tapak kaki tu.. ? perut mengeras2 ja, dan dah ada keluar darah smlm.. tapi cek last kmarin ptg masi 3cm.. yg mlm nya drg xda cek lg, drg ckp klu ada sakit2 bgtau mnta cek lg.. tpi sy mnada rasa sakit yg kuat, ada pun yg mngeras skjp2 dan mgilu2 kat bahgian bawah.. tkut mnta cek nti kecewa pla blum ada bertmbah bukaan ..? pagi ni nti nak mnta suru cek lagi, doakan dipermudahkan ya semua ????

2 Balas

sy PG x di jln 2cm, doktor msk ubt stil buka 3cm.tngk PG esk pula mcm mne