Mnta tlg doakan saya slmt berslin dgn mudah dan cepat.

Bukaan baru 3cm turun tnda lendir + darah 40w2d

Mnta tlg doakan saya slmt berslin dgn mudah dan cepat.
10 Balas

doakn saya juga sis smoga dpermudahkn brsalin hari ni genap 40week 4day..belum ada tanda lagi baby nk kluar😌😌😌ahad kena serah diri dh

semoga kita dipermudahkan urusan. sy pun kt spital dah ni. 40w1d. induce belon. doakan sy beranak n bukaan cm cpt terbuka.

Doakan sy juga..sy dh msk 40w 2d..smlm msk wad sbb positif covid..smga d permudhkn ursan momy2 smua

Amin kami doakn dipermudahkn .. saya pun menunggu masa saja jugak ni huhu

moga dipermudahkn urusan bersalin awk sis ... doakn sy juga ...amin...

semoga sis dipermudahkan dan dilancarkan urusan bersalin 🤲

smoga dipermudahkn segala urusan n ibu n bby selamat

moga dipermudahkan urusan bersalin sis

semoga di permudahkan utk awk sis..

moga dipermudahkan sis 🌹