Makan durian

Ada tak siapa2 ada pengalaman kandungan usia 4 bulan mkn durian? Ada effect tak dgn kandungan? Risau pulak. Td ada mkn 2 3 ulas durian

10 Balas

Saya penggemar mkan durian, walaupun mengandung still mkan.. Lagi2 bila husband buat partime jual durian, sehari 3biji saya sorg mkn.. Walaupun sebelum tu ada sejarah pernah miscarriage 2kali.. Tapi skrg Alhamdulillah dah nak masuk 3org anak.. Kena selalu positif sis.. Nak mkn boleh tapi kena tahu tahap kemampuan tubuh badan kita.. Selalu doa n minta benda baik2 jew..

Sy mase 5 bulan mkn durian abis sebiji. Mase mula2 nk merasa seulas je. Tetibe abis sebiji sy bedal sorang tp jenis yg tak byk isi la. Isi nipis2 tu. Skrg dah beranak dah pun. Ikut ketahanan badan masing2..

Saya ok je makan durian masa pregnant. Tp jaga2 la. Makan sekadar merasa je. Lain org lain ketahanan badan

Sy masa 7week dh mkn durian.... Mkn sikit je sis utk hilangkan mengidam tu

Sy mkn sekadar merasa je dlm 2 ulas. X de apa2. Jgn melantak sudah

Makan sikit bole lah , klau lebih tkut panas badan

Sy baru je makan semalam.. 7ulas jugak..

Makan sikit. Janji makan sis. Hehe

Saya tak berani . Klu pregnant

2-3 ulas ok je