Susu badan

Hi, ada tak sesiapa sudi bg susu ebm area pasir gudang? Kalau nk jual pun takpe saya beli.

3 Balas

puan, klu puan islam, sblum ambil susu ebm dari org, kena faham betul2 taw pasal ibu susuan. sebab ia terkait dgn nasab keturunan. nnti pemilik susu ebm akan jadi ibu susuan anak puan

Dalam Islam, susu ibu tak boleh jual beli. Sebab, manusia sebaik-baik kejadian. Jadi kena muliakannya.

4mo ago

Thanks info, sy baru tahu🙏🏻