Sedekah/ Jual EBM

Salam, nak tanya ada mommies yang sedekah atau jual EBM/ susu badan area Shah Alam/ Subang?

3 Balas

selalunya orang xjual awak. org bagi atas keizinan husband. boleh cuba follow page ig puan noorfazila. selalu ada je mommy yg minta tlg puan noorfazila war2 kan tentang lebihan susu ebm yg nk bg dkt baby.

moga dipermudahkan mencari & kena study betul2 ya pasal ibu susuan ni. takut susah di kemudian hari. tp kalau sy, jika sy tak boleh produce susu badan dah, sy bg anak formula saja. ni sy la😊

Try tanya dalam group fb happy breastfeeding malaysia. semoga dipermudah urusan cari ibu susuan.