Loya bau kereta

Ada tak sesiapa disini loya dengan bau kereta setiap kali masuk kereta ?? Allahu seksanya. Nak ke mana pun takde mood ?? Padahal kereta wangi je tapi sejenis yg cepat pening sejak preggy. Ada tips x nak kurangkan pening / loya bila masuk kereta ??

2 Balas

Sy mmg tk bleh bau perfume.. nak2 lg dlm tempat tertutup mcm dlm kereta 😅 kalau busuk pn xbleh.. sy tknak bau apa2 hahaha

5y ago

Haha sama lah. Kalau husband sembur perfume confirm mengamuk 😂😂 Yupp , especially bau jamban even dah dicuci pun 😂

Stiap org morning sickness lain2.. Bersabar aje. Dan doa bnyk2 agar xde loya2 gitu lg

5y ago

Hmm. Sabar je la.. 😭😭 kdg teringin nak ikut org ke sana sini tapi memikirkan kalau naik kenderaan , pendam je rasa.