Bau wangi

Hai mommies .. ade ke sapa2 yg pengalaman masa preggy tk boleh hidu bau wangi husband sndiri even wax rambut die pun sama... kesian jgk tgk husband trpksa tk pakai mnyk wangi.. sbb sy akn jdi loya bila hidu bau wangi...

1 Balas

adaa ..hehe dulu sye masa pregnant dlm sebulan smpai la 3 bulan kandungan dlm perut tu mmg tak boleh langsung bau wangi . bau deodorant n mnyak wangi yg sye slalu pakai pun tak boleh nak hidu rasa loya nk muntah je . mnyak wangi suami pkai pun tak boleh bau. tapi kjap je alah tu . kembali normal after 4 bulan .

5y ago

hihiiiii , takpe minta suami bersabar sementara dulu ya. kejap je masa akan berlalu nnti 😉