Tiada alahan dan tiada rasa sakit

Hi ada tak sesiapa dekat sini macam saya, tak ada alahan dan sakit apa apa. Sebelum puasa haritu ada juga rasa bloated bahagian rahim. Sejak puasa ni saya lansung tak rasa apa apa. Normal ke ?🥹

3 Balas

Ya saya pun macam puan. Tiada alahan tiada rasa sakit. Sebelum puasa memang bloated. Sekarang dah tak bloated. Kadang2 overthinking saya ni normal ke? Bayi dalam kandungan ni okay ke tidak? Ahahah harap okay la. Semoga kandungan kita dipelihara tuhan. Aamiin

Sy alahan dah kurang.bloated tkde..perut pun kempis je.tak rasa apa apa pun dkt perut. Semoga baby baik2 je..

normal je kalau alahan hilang. bersyukur la kalau hilang