Tak lapar lansung masa puasa

Hi mommies! Saya mengandung trimester 2, saya tak rasa lapar pun masa puasa ni. Macam mana nak tahu baby dalam perut tengah lapar ye? Saya kadang2 risau sebab orang kata ibu mengandung tidak digalakkan puasa untuk kesihatan baby #advicepls #1stimemom

1 Balas

Saya pun tk rasa lapar sgt, tapi kenangkan baby tgh nk membesar trimester 2 ni.. Sedara saya dia mcm saya puasa je tapii bila checkup, baby dia mengecil sbb kurang nutrisi.. Sbb tu nurse kk tk galakkan berpuasa..

3y ago

Kesiannya dekat baby. Thank you sis for sharing 🥰